Jaarlijks kerstfeest bij Okra Molenbeersel

Print

Molenbeersel

Kinrooi - 85 leden van Okra Molenbeersel vierden op vrijdag 19 december 2014, in kerstsfeer versierde zaal Molendorp, het traditioneel geworden jaarlijks kerstfeest.

Voorzitter Pierre Deckers opende om 11.00 uur dit jaarlijkse kerstfeest met de verwelkoming van de leden en met enkele mededelingen. Vervolgens werd er een gebedsviering gehouden met als thema 'Tussen licht en donker'. Na deze viering stond er een smaakvol en lekker kerstmenu op het programma (broccolisoep, kalkoenfilet en varkensreepjes, een groentemix aangevuld met boontjes en witloof, aardappelgratin en kroketten). Dit kerstmenu werd afgesloten met een lekkere bavarois.
Na al dit lekkers en voordat het kerstspel gebracht werd door het toneelgroepje van de KVLV, werd Lies Smeets nog even in de bloemetjes gezet. Zij heeft afscheid genomen als bestuurslid van Okra Molenbeersel, en als dank voor de jarenlange, belangeloze inzet voor Okra, heeft ze een passend geschenk in ontvangst mogen nemen. In het kerstspel was er de kerstgedachte dat grootmoeder vrede bracht in het gezin van de kibbelende kleinkinderen. Met een klein kerstgeschenk voor elk deelnemend lid, koffie en wat lekkernij werd deze dag afgesloten, waarna iedereen tevreden huiswaarts keerde omstreeks 16.00 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio