HEAK sterk op de kerstcorrida in Meeuwen

Print

Hechtel

Hechtel-Eksel - Met een dertigtal atleten ,jong en oud, trok de Hechtel-Ekselse AtletiekKern naar de kerstcorrida te Meeuwen. Door meerdere goede prestaties van de HEAK-kern ging dit niet onopgemerkt voorbij.

Bij de 1 km-jeugdloop wisten de jongens Goran Duijsters en Dieter Vaesen goud en zilver om te hangen. De zussen Daphne en Maithe Davids vochten bij de meisjes een verbeten strijd uit en eindigden respectievelijk tweede en derde.
Bij de speedrun-invitatieloop vroeg de organisatie zelfs twee HEAK-ers om deel te nemen. Ze deden dit met brio. Yannick Michiels wist in de buurt van de mannen van Topsport Vlaanderen te blijven (Piet-Jan Hannes en Isaac Kimeli). Hij eindigde finaal op een derde plaats op een handvol seconden. Arne Agten liep als negende mooi de top-tien binnen.
De tweelingszussen Aria en Esther Schouten liepen zich dan weer naar het podium van de 5km: zilver en brons. Ook de vierde plaats was met Antse Meylaers voor HEAK. Bij de heren viel ook Dries Deckx net naast het podium: eveneens vierde.
Goele Truyers nam, als doorgedreven training, deel aan de 10km. Toch was ook dit nog goed voor zilver.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio