Seks & Relaties

Militair bezorgt vriendin onvergetelijk moment bij thuiskomst

Print
Nadat de Amerikaanse Emma Trabue en haar vriend Jon honderd dagen van elkaar gescheiden waren, vraagt hij haar bij zijn aankomst op de luchthaven van Detroit onverwacht ten huwelijk. Dit onvergetelijke moment werd vastgelegd door haar zus Kelsey Trabue.

Voor zijn opleiding voor de luchtmacht moest Jon naar het buitenland en kon hij dus lange tijd niet bij zijn vriendin Emma Trabue zijn. Omdat hij al snel besefte dat hij voor altijd bij haar wilde zijn, nam hij vlak na zijn vertrek de telefoon bij de hand en vroeg hij haar ten huwelijk. Na honderd dagen, net voor de kerstdagen, keerde hij terug en besloot hij het verzoek ook persoonlijk te doen.

Hij schakelde de hulp van het vliegtuigpersoneel en de medepassagiers in en laat hen bij het uitstappen één voor één een roos afgeven aan Emma. Pas helemaal op het einde verschijnt hij zelf, eveneens met een boeket rozen in de hand. Emma, die Jon wou verrassen door hem met een zelfgemaakt welkomstbord aan de luchthaven op te wachten, is zelf verrast en vliegt hem meteen in de armen. Niet veel later gaat Jon op zijn knieën en doet hij haar het verzoek dat hij al zo lang wilde doen.

Niet te missen