Celebs

'Adele woont niet meer samen met vader van haar zoontje'

Print
'Adele woont niet meer samen met vader van haar zoontje'

Foto: Photonews

De Britse zangeres Adele zou niet meer samenwonen met haar vriend Simon Konecki. Zij zou bij haar moeder in Londen verblijven en het koppel zou elkaar al twee maanden niet meer gezien hebben. Dat meldt de Britse krant ‘The Sun On Sunday’.

De 26-jarige Adele en haar partner Simon Konecki (40) woonden samen in een strandhuis in Brighton, maar volgens een bron zou de zangeres de laatste tijd in het huis van haar moeder in Zuid-Londen verblijven. Konecki daarentegen zou in Brighton zijn gebleven. ‘Het is niet duidelijk of de twee officieel uit elkaar zijn gegaan, maar samenwonen doen ze alvast niet meer’, vertelde de bron aan ‘The Sun On Sunday’. ‘En dat is geen aangename situatie voor hun tweejarige zoontje Angelo.’

De laatste keer dat het koppel samen werd gespot was met Halloween en de bron bevestigt dan ook dat de twee elkaar de afgelopen acht weken niet meer gezien hebben. Ze waren vorige week ook niet aanwezig op het huwelijk van hun goede vriend Elton John, maar ze stuurde wel een briefje om zich te excuseren. 

Niet te missen