Chelsea verkoopt Fernando Torres

Print
Chelsea verkoopt Fernando Torres

Foto: EPA

De transfermercato is officieel nog niet in gang geschoten, maar nu al zijn de Europese topclubs volop bezig om enkele grote namen te lokken. Fernando Torres, die in augustus al werd uitgeleend door Chelsea aan Milan, maakt deze winter definitief de overstap naar de Italianen. Dat meldt Chelsea op zijn website.

Toch is het laatste woord nog niet gezegd over deze transfer. Donderdag meldde het officiële tv-kanaal van AC Milan namelijk dat er plannen zijn om Alessio Cerci naar AC Milan te halen. De Italiaan, ex-Torino, speelt op dit moment bij Atletico Madrid, maar zit daar meer op de bank dan hem lief is. AC Milan wil daarom Fernando Torres in de deal betrekken.

Torres maakte namelijk zijn profdebuut bij Atletico Madrid en wordt al even gelinkt aan een terugkeer naar zijn roots. AC Milan stelt voor om Torres uit te lenen aan Atletico , terwijl Alessio Cerci de omgekeerde huurbeweging maakt. Nu Torres definitief eigendom is van AC Milan, lijkt die ingewikkelde constructie opeens zeer waarschijnlijk...