-

Van Gaal: ‘We kampen met een Belgisch virus!’

Print
Van Gaal: ‘We kampen met een Belgisch virus!’

Foto: REUTERS

Na de 3-1 overwinnig vrijdag tegen Newcastle verklaarde coach Louis Van Gaal dat Adnan Januzaj en Marouane Fellaini, beiden ziek, ook niet klaar zullen raken voor de volgende wedstrijd, zondag op verplaatsing bij Tottenham.

‘Januzaj kampt met een virus dat hier in de lucht hangt. Het is een virus dat veel spelers treft, maar voor hem is het te veel. Net als voor Fellaini. Ik denk dat het een Belgisch virus is!’, grapte de Nederlander. ‘Ze raken niet klaar voor zondag. Voorts hoop ik alle andere spelers uit de ziekenboeg klaar te hebben binnen de twee weken. Rojo herstelt goed, net als Blind.’

Louis Van Gaal recupereert beetje bij beetje zijn geblesseerde spelers, maar voor Angel Di Maria is er nog steeds een probleem. ‘Hij moest de laatste training staken. Alles leek goed te gaan, tot hij plots niet meer verder kon. We gaan nu kijken welk resultaat het onderzoek oplevert’, verklaarde de coach over zijn Argentijnse sterspeler, die vorige week zaterdag tegen West Ham een hamstringblessure opliep.