Zepperse Toneelvrienden spelen 'Wat doen we met tante?'

Print
Zepperse Toneelvrienden spelen 'Wat doen we met tante?'

Foto: René Roebben

Zepperen

Sint-Truiden - De Zepperse Toneelvrienden nodigen je uit op hun nieuw toneelstuk 'Wat doen we met tante?'. Opvoeringen op 17, 23, 24, 30 en 31 januari, telkens om 20 uur. Plaats opvoering: SOLV (bij de paters) Kasteelstraat 53 in Zepperen.

Korte inhoud:

Het verhaal speelt zich af in het hotel Schweizerhof, eenzaam gelegen op een paar kilometers van een Zwitsers dorp. De broer van Johann Schneider is pas overleden en in zijn testament laat hij zijn bezittingen en het hotel over aan Johann. Maar er is een voorwaarde aan verbonden: Johann, de leider van een smokkelbende, kan pas erven als hij het rechte pad bewandelt. Bij de bendeleden valt dit allesbehalve in goede aarde en er wordt druk overlegd. Dan daagt er plots een jong echtpaar op met hun tante Alice om een paar dagen te logeren. Tante Alice betaalt de reis maar is een echte 'tang' en steekt overal haar neus in, zodat ze door iedereen verwenst wordt. En wat doe je dan met zo’n tante? Een avond vol suspens, misverstanden en schaterlach!

Cast: Liliane Pulinx, Liliane Ruysen, Veerle Vandevoort, Liesbet Brone, Jef Benaets, Ivo Vanschoenwinkel, Peter Knapen, Johan Benaets, Koen Devisscher.

Auteur: King Philip. Regisseur: Benny Vandormael.

Prijs: 7 euro. Kaarten bestellen bij Georges Roebben per mail : georges.roebben@telenet.be of tel.: 011/68.57.30


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio