Celebs

'Kim Kardashian kan geen kinderen meer krijgen'

Print
'Kim Kardashian kan geen kinderen meer krijgen'

Foto: Photonews

‘Kim Kardashian kan hoogstwaarschijnlijk niet meer zwanger worden.’ Dat zou volgens de Amerikaanse site TMZ het verdict zijn van verschillende vruchtbaarheidsdokters nadat ze door de realityster geraadpleegd werden in verband met haar pogingen om opnieuw zwanger te geraken.

Kim Kardashian en haar man Kanye West kregen in juni vorig jaar hun eerste kindje, North West. Hoewel verschillende specialisten haar voor haar zwangerschap verteld zouden hebben dat ze niet zwanger kon worden, zette ze toch het kleine meisje op de wereld.

Het koppel ging er nu vanuit dat een tweede kindje wel gemakkelijker zou gaan, maar dat zou volgens verschillende dokters niet het geval zijn. De afgelopen negen maanden hebben Kim en Kanye geprobeerd om nog een kindje te krijgen, maar dat blijkt niet te lukken. Ze zouden al meerdere vruchtbaarheidsklinieken hebben bezocht, maar daar zouden ze te horen hebben gekregen dat een broertje of zusje voor North West waarschijnlijk geen optie is.

Om de kans op een tweede zwangerschap te vergroten, zouden de dokters haar aanraden om minder te reizen en om minder gejaagd en gestresseerd te leven.

Niet te missen