Ziekenzorg Eisden-Tuinwijk viert kerstfeest

Print

Eisden

Maasmechelen - Dinsdag 23 december verzamelden de leden van Ziekenzorg Eisden-Tuinwijk in zaal Casino voor het jaarlijkse kerstfeest.

Na het welkomstwoord van voorzitter Alphonsine, werd er geklonken met een lekker glaasje aperitief. Als presentje ontvingen alle aanwezigen een grote (lange) schoenlepel.

Het uitgebreide kerstdiner kon beginnen, met paddenstoelensoep, speenvarkenrug in jagersaus, kroketten met aangepaste groenten, water naar keuze en witte of rode wijn. Alles ging vlotjes naar binnen en de personen die nog appetijt hadden, konden hun tweede bord laten beleggen met lekkernij naar keuze.

Na een korte pauze, was de tijd er voor een bezinningsmoment. Nadien was het de beurt aan Piet van Otterwijk. Hij bracht er de mooie voordracht 'Van wieg tot graf', een boeiend verhaal met hier en daar een vleugje humor.

Aansluitend werd er overgegaan naar de koffietafel, met een lekker kerstgebak en heerlijk kopje(s) koffie of thee werden de aanwezigen verrast. Aan alle medewerkers, bedankt en proficiat voor het slagen van deze boeiende en gezellige namiddag.
Onze beste wensen voor 2015 aan iedereen.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio