Celebs

Johnny Depp probeert alcohol af te zweren

Print
Johnny Depp probeert alcohol af te zweren

Foto: Photonews

Nu de Amerikaanse acteur Johnny Depp opnieuw problemen heeft om neen te zeggen tegen de drank, vinden zijn vrienden en familie het de hoogste tijd dat hij hulp zoekt. Dat schrijft de Amerikaanse website RadarOnline.

Naar aanleiding van het dronken optreden van Johnny Depp tijdens de Hollywood Film Awards 2014 afgelopen maand, raden zijn verloofde, familieleden en vrienden hem aan om dringend hulp te zoeken voor zijn drankprobleem. De acteur zou deze raad serieus nemen, want hij is al even niet meer in de spotlights verschenen, met de bedoeling tijd uit te trekken voor zichzelf en af te kicken.

Ook op de première van zijn nieuwe film ‘Into The Woods’ was hij niet aanwezig. ‘Zijn filmmaatschappij heeft hem toegelaten even weg te blijven van alle belangstelling rond de film’, laat een bron weten.

In het verleden had de 51-jarige Depp al geworsteld met een drankprobleem, maar de afgelopen twee jaar leek hij de situatie onder controle te hebben en was hij lange tijd nuchter. Dat hij nu hervallen is, zou volgens zijn ex-vrouw Vanessa Paradis de schuld zijn van zijn verloofde Amber Heard. Volgens een insider zou dat echter niet het geval zijn. ‘Ze heeft misschien wel zijn eenvoud gebroken, maar ze heeft zeker geen slechte invloed.’ Meer nog, ‘Amber is zelfs in staat bij hem weg te gaan als hij zijn probleem niet aanpakt’, vertelt de bron.

Niet te missen