Patro krijgt alweer late opdoffer te verwerken

Print
Patro krijgt alweer late opdoffer te verwerken

Foto: DD

Patro Eisden heeft in eigen huis met 1-2 verloren van Bergen. Sroka scoorde voor Patro, Gaby maakte de twee Bergense doelpunten.

Patro begon het beste aan de partij en zag dat overwicht al snel beloond door een strafschopdoelpunt van Davy Sroka. De thuisploeg ging verder op dat elan maar Suarez, Stefani en Sroka lieten na de 2-0 te maken. Aan de overkant viel het doelpunt wel. Na slecht verdedigen kon Gaby de bal onder Patro-doelman Debaty in doel schuiven. Patro bleef daarna aandringen maar enkele minuten voor rust sloeg het noodlot toe. Hustinx kreeg een lichte rode kaart na een fout op Gnohéré. Bergen kreeg daarna ook nog een strafschop, maar Debaty keerde de inzet. Ruststand: 1-1.

De tien Maasmechelaars streden in het begin van de tweede periode voor elke meter. Patro speelde goed mee, maar Bergen kreeg de beste kansen. De Draken kwamen echter niet tot scoren en vielen op het uur ook met z'n tienen na een rode kaart voor Sapina, die met gestrekt been inkwam op Avci. Patro rook z'n kans en trok in de aanval. De thuisploeg kwam echter niet tot scoren en kreeg in het slot alweer het deksel op de neus. Gaby draaide een hoekschop rechtstreeks in doel: 1-2. De thuisploeg kon niet meer reageren en blijft zo met lege handen achter.