Sint-Franciscusziekenhuis geeft iedereen hetzelfde eindejaarscadeau

Print
Sint-Franciscusziekenhuis geeft iedereen hetzelfde eindejaarscadeau

Foto: Rudi Coomans

Berkenbos

Heusden-Zolder - Zoals eerder al aangekondigd lanceren Middenstandsraad en Middenstandsvereniging Heusden-Zolder vzw dit jaar een digitale versie van de succesvolle cadeaubonnen: de geschenkkaart.

De bijhorende geschenkkaartautomaat zal eerdaags ook actief zijn aan de vernieuwde bib. Technische problemen zorgden jammer genoeg voor vertraging. Toch kunnen wij u vandaag ook positief nieuws brengen: het Sint-Franciskusziekenhuis besloot om al haar 920 personeelsleden de nieuwe geschenkkaarten cadeau te doen als eindejaarsgeschenk. De nieuwe geschenkkaart – even groot als een bankkaart – is verkrijgbaar in de waardes € 10,- en €25,- en € 50,-. Een bewuste keuze omdat zo ook de som van 35,- euro (het maximale cadeau dat een bedrijf fiscaal voordelig aan zijn personeel mag geven) kan gegeven worden met onze geschenkkaarten. Maar ook andere bedragen zijn zo mogelijk. Het Sint-Franciskusziekenhuis (SFZ) koos er dit jaar voor om iedereen hetzelfde eindejaarscadeau te geven (andere jaren lieten ze een keuze over enkele mogelijkheden). In praktijk betekent dit dat de 920 personeelsleden dit jaar Heusden-Zolderse geschenkkaarten ter waarde van € 20,- krijgen. € 18 400,- die rechtstreeks in onze lokale economie geïnjecteerd wordt!

Het SFZ kreeg eerder al titels als “klantvriendelijkste ziekenhuis”. Van de Middenstandsvereniging krijgen ze er vandaag nog één bij: maatschappelijk verantwoorde onderneming! Want naast hun sociale functie hebben zij ook oog voor hun omgeving en de lokale economie. Uit dank voor deze investering – en ook omdat SFZ de eerste klant is van de nieuwe geschenkkaarten - doet de middenstandsvereniging hen de verpakking ter waarde van € 920,- cadeau. Foto Rudi Coomans


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio