Kerstfeest voor 600 genodigden van de stad

Print

Foto: Chretien Paesen

Hasselt-Centrum

Hasselt - Het stadsbestuur en 20 verenigingen hebben ruim 600 Hasselaren uitgenodigd om samen kerstmis te vieren. Zij kregen een heerlijk menu aangeboden, opgediend door een 50-tal vrijwilligers. Ook de burgemeester en enkele schepen trokken de schort aan.

Het kerstfeest wordt aangeboden voor mensen die het wat moeilijker hebben. Het is ook een gelegenheid om de eenzaamheid te doorbreken. Op donderdag 18 december gingen de deuren van de grote feestzaal van het CCHa open voor Compleet Kerst, een feest voor hen die geen Kerstmis kunnen vieren in familiale sfeer. Zij krijgen voor een kleine bijdrage een feestmenu en muzikale animatie aangeboden in een gezellige kerstsfeer.

Sociale verenigingen als Sint-Vincentius, De Brug en organisaties als vzw Basis en buurtwerking Ter Hilst zorgen ervoor dat rond de kerstperiode vereenzaamde mensen samengebracht worden op deze fijne namiddag. Tijdens het eten werden de gasten muzikaal onderhouden door de Tevona Band en een paar plezante optredens van Mieke Hoebrechts.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio