'Binnenkort elke dag seks'

Print
Samen met Annelien Coorevits, zal Ann Reymen (37) in februari te zien zijn op VIJF in ‘Alle Dagen Seks’, het Nederlandse format waarin koppels gedurende dertig dagen elke dag onder de lakens duiken. “Ik wil wel eens weten of we nu gelukkiger zijn als we het elke dag doen, daarom heb ik de volledige ploeg én mezelf uitgedaagd om het zelf ook te proberen.”

Haar compagnon Annelien Coorevits is in ‘Alle Dagen Seks’ de vliegende reporter van dienst, Ann Reymen volgt de vijf koppels op de voet en ontvangt hen iedere week in een studioshow. “Ik ga nooit een oordeel vellen over iemands seksleven. Als je tevreden bent met één keer om de twee maanden, so be it. Waarom het dan elke dag doen? Ik wil wél eens weten: als we het elke dag doen, zijn we dan gelukkiger? Knuffelen we dan al eens sneller met elkaar? Want geef toe, elk werkend tweeoudergezin loopt anders ook maar langs elkaar door. Je gaat allebei werken, je hebt kinderen, een hobby, je spreekt met vrienden af…”

En daarom ga jij het zelf ook proberen om elke dag te vrijen?

“Ik heb de héle ploeg uitgedaagd om mee te doen. Ik vind niet dat ik een programma kan presenteren zonder te weten wat dat met een mens doet. Je kan toch ook geen discussie over parachutespringen aangaan als je nog nooit uit een vliegtuig bent gesprongen? Dus ik ga het proberen. Al zal mijn lief wel vaak in het buitenland zitten, dus dan zal ik enkele jokers moeten inzetten.”

Lees het volledige interview met Ann Reymen dit weekend in HALLO, het weekendmagazine van Het Belang van Limburg.