PROXIMUS LEAGUE. OHL sleept punt uit brand tegen Antwerp

Print
PROXIMUS LEAGUE. OHL sleept punt uit brand tegen Antwerp

Foto: Luc Verbuggen

OHL heeft met een doelpunt twee minuten voor affluiten alsnog een punt uit de brand gesleept tegen Antwerp: 2-2. OHL dreigt wel weg te zakken uit de top vijf in tweede klasse.

Het werd een evenwichtige partij, met kansen aan beide zijden maar geen goals in de eerste helft. OHL voerde de druk op in de tweede helft maar Boeckx hield aanvankelijk zijn netten ongeschonden. Het doelpunt viel aan de overkant. Güvenç rondde net voor het uur een knappe aanval heerlijk af met een schot in de kruising: 0-1. Lang kon The Great Old echter niet genieten van de voorsprong, vier minuten laten prikte de pas ingevallen Somé de gelijkmaker in goal: 1-1. In de 79ste minuut kopte de wederoptreden Jonas De Roeck de 1-2 binnen maar het venijn zat in de staart met de gelijkmaker van Reynaud in de 88ste minuut.

OHL wordt wel alleen vijfde maar Virton kan de Leuvenaars uit de top vijf duwen en ook Bergen kan nog over de Leuvenaars springen. Antwerp blijft na het zevende gelijkspel dit seizoen (voorlopig) hangen op de elfde stek.