Fotoboek rond tien jaar Tomorrowland in de winkel

Print

In het Antwerpse Felixpakhuis is vrijdag ‘We Are Tomorrow’ voorgesteld, een uitgave van Lannoo over Tomorrowland naar aanleiding van de tiende verjaardag van het populaire dancefestival. Het boek bevat impressies van nagenoeg alle top-dj’s die de voorbije edities langskwamen in De Schorre in Boom, zoals David Guetta, Tiësto, Armin Van Buuren en Moby.

Naast de exclusieve interviews met voormalige headliners, die hun lof voor het meermaals bekroonde Tomorrowland niet sparen, staan er in het boek ook recepten van de topchefs die telkens mee de (VIP-)catering op het festival voorzien, zoals Wim Ballieu en Peppe Giacomazza. Maar ‘We Are Tomorrow’ is ook voor zowat de helft een fotoboek, met een blik op de elk jaar veranderende feeërieke decors, de dj’s in volle actie en natuurlijk het kleurrijk uitgedoste en wild dansende publiek.

De bezoekers komen doorheen het boek eveneens aan het woord. De samenstellers kozen voor erg variërende profielen, om extra in de verf te zetten hoe internationaal Tomorrowland tijdens die tien eerste jaren wel geworden is. De getuigenissen bespreken onder meer de erg specifieke sfeer die op het festival te vinden is en het exclusieve gevoel dat je als bezoeker krijgt, gezien de enorme vraag naar tickets die het aanbod elk jaar veruit overstijgt.

‘We Are Tomorrow’ ligt al sinds vorige week in de boekhandel. Het boek telt 240 pagina’s en kost 39,99 euro.