Celebs

Beyoncé emotioneel in nieuwe video

Print
Beyoncé heeft een nieuwe video op de wereld losgelaten: geen muziekclip, maar een elf minuten durende kortfilm waarin ze vertelt over haar leven en overtuigingen, ondersteund door krachtige zwart-wit beelden. Ze vertelt onder meer over de impact die de roem op haar leven heeft en wat haar huwelijk voor haar betekent.

'Soms wenste ik dat ik anoniem kon zijn en gewoon op straat kon lopen', begint Beyoncé de clip, die ze uitbrengt om de eerste verjaardag van haar laatste album te vieren. 'Als je beroemd bent, is het moeilijk om eenvoudige dingen te doen. Dat is het moeilijkste wat je moet opgeven. Maar mijn moeder leerde me om sterk te zijn', vertelt ze met een traan op haar wang.

'Ik zit gecompliceerd in elkaar. Ik groeide op met veel conflicten en drama en ik heb veel meegemaakt, zoals iedereen. Muziek is altijd mijn uitweg geweest en ik heb zoveel geluk dat het nu mijn werk is. Maar als ik al deze dingen zou bereikt hebben, maar niemand om het mee te delen, zou het niets waard zijn. Je hebt iets nodig dat echt is'.

Zonder een uitspraak te doen over de geruchten over haar huwelijk, verklaart de zangeres wel haar liefde aan haar man Jay-Z. 'Mensen voelen alsof ze iets verliezen als ze trouwen, maar zo hoeft het niet te zijn.  Er is niets fijner dan iemand hebben die getuige is van je leven', zegt ze. 'Wanneer je de persoon vindt die je vertrouwt, liefhebt en die jou respecteert, alles kan verdragen waar je mee af te rekenen hebt en het beste in je naar boven haalt, dan is het meest krachtige dat je ooit kan voelen in je leven. Mijn liefde voor mijn muziek, voor mijn man en voor mijn kind, is iets dat langer zal duren dan mijn leven'.

Niet te missen