Kiwanis Lummen schenkt 3.500 euro aan de Liaan

Print
Lummen - Tijdens de laatste vergadering van Kiwanis Lummen Quadrivio kwam De Liaan haar time-out project voorstellen. Hiervoor heeft de Liaan 7.000 euro nodig.

Buitengewoon basisonderwijs De Liaan is een afdeling van De Schakelschool in Kuringen. De doelgroep van de Liaan zijn kinderen met gedrags- en emotionele problemen (ADHD, autisme, angst, depressie, hechtingsproblematiek, ticstoornissen,...). Toen Kiwanis Lummen Quadrivio afgelopen woensdag via de sociale media vernam dat de Liaan vandaag de enige echte OrnelisVancoillie Ochtendshow Kerstboom zou ontvangen, hebben wij als organisatie vrij snel beslist om een eerste kerstgeschenk onder deze boom te leggen. Dit geschenk past volledig in het devies van Kiwanis 'serving the chidren of the world'.

Vorige week vrijdag, om iets voor 6.00 uur kwamen Sven Ornelis en Maarten Vancoillie met de kerstboom rechtstreeks vanuit Noorwegen aan bij de Liaan in Nieuwerkerken. Na het binnenbrengen van de kerstboom kon Showbizz Bart starten met de versiering van de kerstboom. Een kerstboom zonder pakjes kan niet en daarom kreeg elke leerling van de Liaan van Q-Music een eerste kerstgeschenk, namelijk een gratis ticket voor Plopsaland. De bestemming van de schoolreis voor dit schooljaar is dus ook al gekend.

Kiwanis Lummen Quadrivio zorgde als afsluiter van de  Ochtendshow voor een leuke verrassing. Kiwanis Lummen Quadrivio schonk de Liaan een cheque ter waarde van 3.500 euro ter ondersteuning van hun time-out project.

Bedrijven, verenigingen die nog wat euro’s hebben voor een goed doel, kunnen altijd contact opnemen met de Liaan. Ze hebben nog 3.500 euro nodig om hun time-out project te kunnen finaliseren en mocht er iemand het busvervoer van en naar Plopsaland kunnen steunen, zou dit de kers op de taart zijn voor hun schoolreis.

Contactgegevens van de Liaan: 011/68.82.08 - 0487/54.03.13 - deliaan.nieuwerkerken@gmail.com

De enige echte OrnelisVancoillie Ochtendshow Kerstboom kan je komen bewonderen tijdens de Kersthappening van de Liaan op dinsdag 16 december 2014 van 17.00 uur tot 21.00 uur in de Pastorijstraat 5 in Nieuwerkerken.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio