Nieuwe directeur voor grootste industriële werkgever van Limburg

Print
Nieuwe directeur voor grootste industriële werkgever van Limburg

Foto: archief

Genk -

Gert Heylen, hoofd van de koudwalserij bij Aperam in Genk, wordt vanaf 1 januari 2015 de nieuwe plantmanager. Hij volgt Bernard Hallemans op, die een internationale functie in de bedrijvengroep van ArcelorMittal zal opnemen. Heylen krijgt de verantwoordelijkheid over 1.150 werknemers, waarmee Aperam na de sluiting van Ford Genk, de grootste industriële werkgever van de provincie wordt.

Gert Heylen kwam na zijn studies aan de KU Leuven in dienst bij het toenmalige ALZ in 1993 als kwaliteitsingenieur. Een jaar later vervoegde hij de plant in Genk, waar hij diverse managementfuncties bekleedde. Hij zal in Genk zowat 1.150 mensen aansturen, meteen het hoogste aantal in Limburg, als we dienstverlenende organisaties zoals ziekenhuizen, dienstenchequebedrijven, sociale werkplaatsen en de universiteit buiten beschouwing laten.

De functie die Gert Heylen tot op heden bekleedt, zal worden overgenomen door Ward Neven, die eveneens binnen de Genkse fabriek geleidelijk opklom in de hiërarchie. Joost Vantrappen, tot slot, is bij Aperam Genk benoemd tot hoofd van de staalfabriek, en maakt het plaatje van de nieuwe directie rond.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio