© Facebook

Zwangere vrouw bedriegt man tijdens wedstrijd en dan gebeurt dit...

Een toeschouwer van een wedstrijd van de Detroit Lions heeft een andere supporter duidelijk gemaakt dat diens vrouw de hele tijd romantische berichtjes aan het sturen was naar een andere man.

wver

Lye zat op de tribune achter een koppel, waarvan de vrouw hoogzwanger was. De moeder in spe tokkelde voortdurend op haar gsm en schermde het toestel af van haar partner, wat de nieuwsgierigheid van Lye opwekte. Hij kon de berichtjes lezen en leidde daaruit af dat ze haar man bedroog met een zekere ‘Jason’. ‘Ik wou dat ik bij jou kon zijn, de hele dag lang’, luidde één van de berichtjes.

Lye vond dat hij dat niet zomaar blauwblauw moest laten en besloot actie te ondernemen. In een briefje, gericht aan de gedupeerde man, gaf hij hem de raad om de gsm van zijn vriendin eens na te kijken. Na het einde van de match overhandigde hij het briefje en zei: ‘Ik ken je niet, maar je kunt me vertrouwen, lees dit briefje als je thuis bent.’ Vervolgens plaatste hij het bericht op Facebook, samen met een foto van de vrouw.