Karen Knaepen schrijft derde roman

Print
Karen Knaepen schrijft derde roman

Foto: dirk hermans

Heusden-Zolder - Onlangs presenteerde Karen Knaepen haar derde roman: Kinderen van Brevenshout. Het is opnieuw een spannend en tegelijk romantisch verhaal, net zoals haar vorige boeken ‘Er staan geen sterren aan de hemel” en “Ik weet waarom”. Telkens draait het om een schijnbaar onmogelijke liefde waartegen het hoofdpersonage moet vechten. Karen blinkt uit in het creëren van interessante karakters en verrassende plotwendingen. Zoöok in Kinderen van Brevenshout.

Het leven in Brevenshout werd gekenmerkt door een groot geheim dat elke inwoner op een of andere manier beïnvloed heeft of nog beïnvloedt. Niet in het minst het leven van de jonge Dario Davis – de jonge catwalk god die aanbeden wordt door duizenden, maar die zijn hart verloren heeft aan de beeldschone Anna. Het liefdesverhaal van het jonge koppel wordt echter gedomineerd door een groot geheim op Brevenshout. Een geheim waarvan de flarden langzaam maar zeker komen bovendrijven en die telkens slachtoffers maken. Veel leed had hen bespaard kunnen worden, als de ouderen van Brevenshout niet angstvallig hun best hadden gedaan om de waarheid verborgen te houden.
Was hun liefde bestand tegen zoveel weerstand of maakte het geheim alles stuk wat de moeite waard was om voor te vechten? Kinderen van Brevenshout is het relaas van een familie die, ondanks vele tegenslagen, elkaar liefheeft en leeft op de ranch waar immens verdriet en groot geluk hand in hand gaan.

Karen Knaepen (1975) studeerde godsdienstwetenschappen in Gent en geeft sinds 1996 godsdienst in de derde graad van het BSO. Ze is een gelukkig gehuwde mama met een vervulde koningswens. In 2011 schreef ze met “Er staan geen sterren aan de hemel” haar debuutroman. Met haar tweede chicklit ‘Ik weet waarom’ (2013) bewees ze dat ze geen eendagsvlinder is en dat ze haar plaats verdient tussen de Vlaamse vrouwelijke auteurs. Met Kinderen van Brevenshout trekt ze de lijn van spannende, verrassende en ontroerende liefdesverhalen door.

“Kinderen van Brevenshout” telt 235 pagina’s en kost € 19,95. Het boek is te bestellen via de webshop van www.vertelpuntuitgevers.be of via Standaard Boekhandel.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio