Salsa zorgt voor zwoele temperaturen in Winterland

Print

Foto: Pascale Sterkendries

Hasselt-Centrum

Hasselt - De 2e editie van 'Salsa at 0° degrees' in het Grand Café van Winterland was een groot succes. Dit evenement werd georganiseerd Salsa Fiesta.

Salseras en salseros uit verschillende Belgische en Nederlandse dansscholen waren talrijk aanwezig op dinsdag 9 december tijdens de 2e editie van 'Salsa at 0°' degrees" in het Grand Café van Winterland. Koude wintertemperaturen werden omgetoverd tot zwoele temperaturen op de dansvloer.
Jong en oud danste mee op de ritmische muziek van de salsa, bachata,... het was éé groot salsafeest, met zeer goede ambiance en een gezellige sfeer. Heb je de eerste twee edities van Salsa Fiesta gemist? Geen probleem. Op dinsdag 23 december organiseert "Salsa Fiesta de Pre xmass party vanaf 20 uur. De Salsagroep La Amistad uit Limburg zal om 20.30 uur twee prachtige kerstshows demonstreren. Dj Ale el Cubano zorgt voor de beste salsa en bachata. Dresscode is Kerstmis, rood en wit...je vindt vast iets in je kleerkast. Verras ons en wees creatief,. Op dinsdag 30 december is het de laatste editie van het jaar 2014. Salsa Fiesta presenteert 'Feliz Año Nuevo 2015'. Om 2014 af te sluiten zullen alle dansscholen om 20u30 de grootste Rueda dansen op de dansvloer. Dit is een dans in een kring waarin koppels salsafiguren dansen volgens de instructies van de instructor. Het is 100% fun. Maar we gaan nog niet alles vertellen... er is nog éé grote verrassing...ben je nieuwsgierig wat die is? Wel kom dan samen met ons mee dansen en laat je verrassen...Salsa Fiesta heet iedereen welkom vanaf 20 uur.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio