Zie ginds komt de bus...

Print
Zie ginds komt de bus...

Foto: elke gielen

Maaseik - Op vrijdag 5 december 2014 kregen de leerlingen van GO! De Sprong hoog bezoek. Sinterklaas en twee van zijn pieten arriveerden in de schoolbus.

De buschauffeur, de altijd goedgemutste Pino, heeft de Sint en zijn pieten met zijn persoonlijk versierde bus opgepikt om naar GO! De Sprong te komen. Zelfs de allerkleinsten van GO! Het Sprongetje zijn mee op de bus gestapt om een ritje doorheen Maaseik te maken. Alle mensen wuifden, lachten, riepen... Een en al enthousiasme in de binnenstad van Maaseik. Terug op school aangekomen hebben de kleutertjes en de kinderen van het eerste, tweede en derde leerjaar de Sint en zijn pieten weten te entertainen met hun fantastische zangtalent, danspasjes en zelfs een vernieuwde versie van het K3-liedje 'Alle kleuren'. Alle kinderen zijn dan ook beloond met een hele grote zak vol lekkers en nog een leuk cadeautje voor in de klas zoals playmaïs, buitenspeelgoed, smartgames...
Maar na deze speelgoed- en snoepjestijd stappen de kinderen van juf Elke en juf Linda terug in de werkelijkheid. Zij schrijven momenteel hun allereerste nieuwjaarsbrief helemaal zelf! Dit kost bloed, zweet en tranen maar de juffen zijn apetrots op al dat schrijftalent. De papa's en mama's, opa's en oma's, peters en meters... zullen nog even in spanning moeten zitten wachten, want deze prachtige zelfgeschreven brief kunnen ze pas op 1 januari 2015 bewonderen. Alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2015 toegewenst door juf Elke, juf Linda en de kinderen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio