Kleuters van GBS Dolfijn geven het beste van zichzelf op Tomorrowland

Print

Vreren

Tongeren - De kleuters van GBS Dolfijn eren oma's en opa's!

Dit artikel werd ons toegestuurd door een fiere opa!
Op vrijdag 21 november mochten wij, grootouders - in - opleiding, te gast zijn op de grootouderdag bij Dolfijn in Vreren. Toepasselijk kreeg de namiddag de naam Tomorrowland. Doorheen de middag kwamen we er reeds snel achter dat the next generation zich aankondigt als een swingende en shakende bende. Van een rustige oude dag, we dromen. Gelukkig voor onze spruiten zijn de juffen al van hetzelfde kaliber. Die gaan er duidelijk geen last mee hebben dat de pensioenleeftijd wordt opgetrokken. Ze swingen en zwieren alsof de tijd geen vat op hen heeft.
Wij, de -I have a dream- generatie, stonden met blinkende oogjes te kijken naar zoveel dans-geweld. De schatten die wij in de watten leggen besprongen dan ook in het stralende najaarszonnetje ons hart en maakten het wakker. Doe zo verder en wake us up. Want als de herfst in het leven komt is het fijn steun en warmte bij elkaar te vinden.
Daar, in dat Dolfijn land, gebonden door harten en bloemenbanden hoeft men alvast de komende winter niet te vrezen voor een energietekort.
Bedankt voor de fijne namiddag.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio