Sint Barbara feest bij Casa Papa Giovanni

Print

Foto: Tonino Di Pietrantonio

Winterslag 2 en 4

Genk - Op zondag 7 december ging in de Casa Papa Giovanni de traditionele Sint Barbaraviering door met meer dan 200 inschrijvingen voor het middageten.

Er was een enorme interesse voor dit feest maar om praktische reden heeft men de inschrijvingen moeten beperken. Deze traditionele Sint Barbaraviering ging door met de vaste cafégasten en de vertegenwoordigers van de meer dan 25 diverse actieve verenigingen en organisaties.

De organisatie vzw Casa Papa Giovanni heeft dit feest georganiseerd in nauwe positieve samenwerking met de uitbaters Mauro, Lilla, Noella en Sandro en al deze verenigingen. In essentie is de Casa een verzamelplaats voor gezellig, sfeervolle en sociale ontmoetingsplaats waarbij het ook kan dienen voor aangenaam en functioneel vergaderen. En fijne, veilige feesten.
Dit benadrukte de voorzitter van de VZW Koen Buntinx en burgemeester Wim Dries in hun toespraken, ook aanwezig was schepen van cultuur Anniek Nagels.

In deze moeilijke tijden is de geest van Sint Barbara - patrones van de mijnwerkers, brandweerlieden en alle gevaarlijke beroepen - vooral een houvast van een evenwichtige, warme en solidaire samenleving.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio