Jonge vader verdacht van moord op Béatrice

Print
Jonge vader verdacht van moord op Béatrice

Foto: HBvL

Een jonge vader (26) met een zwaar crimineel verleden wordt ervan verdacht Béatrice Berlaimont (14) te hebben vermoord. Jérémy P. werd gisteren gearresteerd, nadat hij via DNA-sporen ook aan de ontvoering van een jonge vrouw vorige week kon worden gelinkt.

De jonge vader is geen onbekende voor het gerecht. Hij liep eerdere veroordelingen op voor geweld en vernielingen. Het gerecht in Aarlen beschikt over ernstige aanwijzingen dat hij de man is die Béatrice eind november onderweg naar school ontvoerd heeft. “We hebben de verdachte kunnen oppakken na analyse van DNA”, verklaart Sarah Pollet van het Aarlense parket.

Speurders konden Jérémy P. bij hem thuis vatten, op een appartementje in het centrum van Aarlen. De jonge vader woont samen met zijn vriendin en hun kindje pal tegenover het politiebureau.

De man kwam in het vizier nadat een 23-jarige vrouw vorige week in Aarlen door een onbekende werd gecarjackt en verkracht. Nadien konden de speurders de identiteit van Jérémy aan het gevonden DNA linken.

Lees meer in de woensdagkrant van Het Belang van Limburg.