Pasar ha stelde haar jaarprogramma 2015 voor op geslaagd jaarfeest

Print
Pasar ha stelde haar jaarprogramma 2015 voor op geslaagd jaarfeest

Foto: toon duisters

Hamont-Achel - De spreekwoordelijke kers op de taart vormde ook dit jaar weer het Pasarfeest. Om lekker te tafelen en na te praten over het afgelopen en zeer geslaagde werkjaar was de Posthoorn omgedoopt tot een gezellige feestzaal. Er waren 121 Pasarleden aanwezig wat voor het afdelingsbestuur een teken is dat Pasar ha goed op de rails zit.

Na het buffet werd het jaarprogramma van 2015 voorgesteld. De deelnemers konden onder meer inschrijven voor een wandel- en fietsweekend, een citytrip naar Praag, een dagje Mons - de culturele hoofdstad van Europa 2015, een trip naar de Moezel of een fietsdag in Temse. Buiten deze activiteiten waarvoor inschrijven noodzakelijk is, heeft de vereniging nog tal van andere leuke activiteiten in petto. Je kan trouwens nog altijd inschrijven op de programmatie van volgend jaar voor zover er nog plaatsen zijn natuurlijk. Wij schrijven in onder het motto: “Wie het eerst zaait het eerst maait”!

Pasar staat open voor leden en niet-leden. Iedereen kan dus meedoen. Kon je nog niet beslissen of kon je er niet bij zijn? Geen nood. Op www.pasar.be/hamont-achel, kan je het programma 2015 online bekijken en eventueel inschrijven. Op de Noord-Limburgse vakantiebeurs welke op 1 februari doorgaat in zaal De Posthoorn te Hamont kan je je natuurlijk ook nog informeren.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio