Geslaagde Herfstviering Ziekenzorg Halen

Print
Halen - Zaterdag 29 november was weer een blije dag voor de leden van Ziekenzorg. Weer vrienden ontmoeten, nieuwtjes uitwisselen en herinneringen ophalen. De tijd zou nog maar eens te kort zijn.

Het begon allemaal met een aandachtig meebeleven van de Eucharistieviering en een hartelijk woord van Pastoor Frans. Woorden om eens over na te denken op de rechte weg naar een echt Kerstmis. Dat sluit een versierde kerstboom met lichtjes niet uit, maar brengt ons dan vooral pakjes vol dankbaarheid om wat we al gekregen en verkregen hebben en vol hoop voor al wat er nog op ons af komt. Het leert ons dat levensvreugde bestaat in kunnen ontvangen en kunnen geven.

Een herfstfeest, daar hoort natuurlijk ook een lekkere maaltijd bij. Het was weer iets van de bovenste plank, wat traiteur Nico voor ons verzorgd had. Een middagmaal van drie gangen waarbij elkeen op een aangename manier de gaatjes kon vullen. En het ook deed. De afsluiter met koffie en taart was nog een schot in de roos, en er ging hiervan geen kruimel verloren. Cholesterol? Dat kwam nu niet ter sprake, zorgen voor later...

De kernleden hebben in een ontspannen sfeer hun uiterste best gedaan en hebben samen hard gewerkt om alles tot in de puntjes te verzorgen, waarvoor hartelijk dank. En dan was er Eric Hulshagen die met zijn harmonica er de vrolijke noot in bracht. Een fel gesmaakte ontspanning, en sommigen konden niet anders dan zich nog eens voorzichtig wagen aan een danspasje. Adem te kort? Toch nu niet zeker!

Te vlug ging de tijd voorbij, er bleef nog zoveel te vertellen. Dat we elkaar weerzien bij een volgend feest, dat is nu al een zekerheid.
Nog eens, dank je, kernleden, niet alleen voor deze mooie uren, maar ook voor de bezorgdheid en de zorgen het ganse jaar door. Kerstmis zal dit jaar voor ons weer een echte Kerstmis worden! Dank en fijne dagen aan allen!

Margot


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio