Zie ginds komt de Sint naar de TalenTuin

Print

Foto: Daltonschool De TalenTuin

Lummen - Op vrijdag 5 december heerste er heel wat nervositeit in Daltonschool De TalenTuin. De kinderen stonden die dag immers allemaal paraat om Sinterklaas te trakteren op een warm onthaal.

Sint en Piet wandelden de speelplaats op en verwenden de enthousiaste kinderen met lekker strooigoed. Even later verzamelden de kleutertjes in de refter, waar ze een heuse troon voor de Sint hadden opgesteld. Er werd volop gezongen en gedanst en het was duidelijk dat niet alleen de kinderen van dit optreden genoten.

Uiteraard waren ook de leerlingen van de lagere school benieuwd of hun schoentje gevuld zou zijn met lekkers. Sinterklaas bracht een bezoekje aan de verschillende klassen en Zwarte Piet verraste de leerlingen met een leuk raadselspel. De leerlingen bedankten de Sint op hun beurt met een stoere 'zwarte pieten-vibe' en een swingende pepernotensamba. Zwarte Piet danste natuurlijk lustig met hen mee.

En op de vraag of er misschien ook stoute kinderen in De TalenTuin waren, kon de Sint heel duidelijk zijn: de TalenTuin-kids waren dit jaar super flink geweest. Sinterklaas en Zwarte Piet konden dus met een gerust hart hun tocht door het land verder zetten.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio