Tentoonstelling in Het Burgemeestershuis

Print
Lommel - Kunstenaar Piet Knoop exposeert in samenwerking met Kunst Kring Kosmos tot eind februari 2015 zijn kunstwerken in Het Burgemeestershuis in Lommel.

De Nederlandse kunstenaar Piet Knoop exposeert tot eind februari 2015 in Restaurant Het Burgemeestershuis in Lommel. In de zaal op de eerste verdieping kunt u zijn expressionistische/abstracte/surrealistische kunstwerken zien.
De kunstenaar zoekt vooral naar composities van lijnen en vormen die elkaar aanvullen of contrasteren en dit alles in een oogverblindend kleuren pallet.
Piet Knoop is al jarenlang lid van Kunst Kring Kosmos in Lommel. De uitbaters van Het Burgemeestershuis en de Kunst Kring Kosmos hebben met de opening van dit nieuwe restaurant in Lommel contacten met elkaar gelegd met als resultaat dat de leden van de Kunstkring regelmatig mogen exposeren in Het Burgemeestershuis.
Een bezoek aan deze tentoonstelling is voor een ieder een aanrader. Als u er prijs op stelt dat Piet Knoop aanwezig is tijdens u bezoek aan de tentoonstelling dan kunt u met hem hierover een afspraak maken via zijn website.
U kunt de tentoonstelling tijdens de openingsuren van het restaurant bezoeken. Gelieve zich vooraf even te melden aan de balie of even te bellen aan de voordeur.
De openingstijden zijn: maandag, woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur en 17.30 tot 22.00 uur. Zondag van 12.00 tot 21.00 uur. Dinsdags gesloten.
Het adres is; Restaurant Het Burgemeestershuis, Stationstraat 2, 3920 Lommel.
Voor meer informatie zie de websites www.hetburgemeestershuis.be en
www.kosmos-lommel.be


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio