Sinterklaas feliciteert jarige Gezinsbond

Print
Sinterklaas feliciteert jarige Gezinsbond

Foto: Jo Gennez

Brustem

Sint-Truiden - Gezinsbond Brustem-Aalst-Ordingen-Zepperen vierde onlangs zijn negentigste verjaardag. De bestuursleden nodigden de leden uit de vier dorpen uit voor een gratis spaghettifeest in zaal Burchtheem.

“De voorbije negentig jaar hebben heel veel bestuursleden en hun familie zich belangeloos ingezet voor de Gezinsbond, die toen nog de Bond der Kroostrijke Gezinnen heette. Ik wil al deze mensen bedanken voor hun werk en volgehouden inzet. De omstandigheden in 1924 waren anders dan nu, maar ook toen was er een economische crisis. Gelukkig is de Gezinsbond er om de waarden van onze gezinnen bij de beleidsmakers te blijven verdedigen en daar mogen we fier op zijn”, aldus voorzitter Dirk Wijnants.
De Gezinsbond nodigde al zijn leden-gezinnen uit voor een spaghettifeest in de parochiezaal van Brustem. “Een vijftigtal ouders en meer dan twintig kinderen gingen op onze uitnodiging in”, aldus een blije voorzitter. “Als kers op de taart mochten we hoog bezoek ontvangen. Sinterklaas en Zwarte Piet kwamen de jarige vereniging feliciteren én ze hadden voor de kinderen wat lekkers mee.”


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio