Tien meter hoge kerstboom betovert Pauwengraaf

Print

Eisden

Maasmechelen - Wie echte kerstsfeer wil opsnuiven, moet tijdens het weekend van 13 en 14 december beslist naar de Pauwengraaf in Maasmechelen komen. De Handelsunie van Winkelcentrum Pauwengraaf zet dan voor de eerste keer een kersthappening op touw. Het is uitkijken naar de tien meter hoge kerstboom.

Op de Pauwengraaf zal komend weekend geen enkele bezoeker zich vervelen. Wie op zoek is naar die typische kerstsfeer zal die volop vinden.Sfeervolle straatverlichting, een kerstmarkt tussen 12 uur en 22 uur en een 10 meter hoge kerstboom,… dat zijn de ingrediënten van de magische kersthappening op 13 en 14 december, georganiseerd door de plaatselijke middenstanders op de Pauwengraaf. Vijftien standhouders bezetten de sfeervolle kerstchalets .

Het doel is natuurlijk de bezoekers een uniek kijkje te geven in wat Kerst allemaal te bieden heeft. De handelaars tonen immers de mooiste feestideeën, stemmige decoraties en de origineelste kerstcadeautjes tijdens de kerstmarkt. Verder is er een ruim aanbod aan hapjes, warme en koude dranken en voor de kinderen een assortiment aan lekkere en gezonde snoep.
En ook de kerstman strijkt neer op de Pauwengraaf om de kerstmarkt van dichtbij mee te maken.

Bovendien verwennen de handelaars hun klanten. Iedere deelnemende handelszaak heeft een mooie verrassing voor hen klaarliggen. Dat zijn 1.000 gratis consumptiebonnen voor op de kerstmarkt. Maar dat zijn ook Vesparitten. Wie een geschenkje koopt, maakt kans op één van de 50 ritten die er te winnen zijn. De deelnemende handelszaken herken je aan de affiche op het uitstalraam.
 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio