Kersthappening Peer: sfeer voor jong en oud

Print
Kersthappening Peer: sfeer voor jong en oud

Foto: Luc Dujourie

Peer - Tradities zijn er om je aan te houden, zeker als ze zo leuk zijn. Neem nu de Peerse Kersthappening in het stadscentrum. Daar kan je op zaterdag 13 en zondag 14 december terecht voor enkele gezellige uurtjes tussen glühwein, kerstmelodieën en een leuke babbel.

De stalletjes worden uitgebaat door het Peerse verenigingsleven terwijl tal van muzikanten het muzikale decor verzorgen. Grote uitsmijter wordt als vanouds de populaire Kerstmarkt van zondag. Een aanrader is zonder meer een bezoekje aan de levende knuffelkerststal op het plein en de geschenkjesmarkt in de omgeving van de ovonde Pol Kip. Nog dit, de Kerstman komt zaterdag om 14.30 uur aan en heeft geschenkjes voor al wie een leuke tekening heeft gemaakt.

Voor het eerst staat ook het volgende weekend, 20 en 21 december,  een heus feestprogramma op het menu. Niet alleen zetten alle winkeliers de deuren wijd open en wordt voor alle bezoekers een eindejaarsattentie voorzien, ook de knuffelboerderij op zaterdag en de pop-up geschenkenshop op zaterdag en zondag in het Breugelhuis zijn een bezoekje waard. De kinderen kunnen tenslotte deelnemen aan leuke workshops in het Breugelhuis.

Wie interesse heeft kan zich inschrijven bij het BICC:  Tel. 011/61.07.20.

PROGRAMMA:
• 13 - 14 december
Zaterdag: 14.30 uur: Intrede kerstman, kinderdisco. Tussen 20 en 23 uur: Gezellig samenzijn met muzikale animatie door Jonas Van Esch, comboband Harmonie Peer, sfeermuziek met FM Goud
Zondag: Tussen 14 en 18 uur: kerstmarkt met straatanimatie, levende knuffelkerststal
• 20 - 21 december
Zaterdag: Van 11 tot 17 uur: Knuffelkerststal (Marktplein), pop-up geschenkenshop (Bruegelhuis) met workshops, a capella kerskoor
Zondag: Van 11 tot 17 uur: Pop-up geschenkenshop (Bruegelhuis) met workshop, handelszaken geopend


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio