Zangers Sasha en Davy stellen eigen kerstbal voor in Winterland

Print
Zangers Sasha en Davy stellen eigen kerstbal voor in Winterland

Foto: Serge Minten

Hasselt -

Een van de kerstbomen in het Grand Café van Winterland in Hasselt is sinds vrijdag een bijzondere attractie. Zo hebben Sacha Rosen en Davy Gilles, de ‘opvolgers’ van Nicole en Hugo, er enkele van hun eigen kerstballen in gehangen.

“We hebben er exact 200 en ze zijn exclusief voor onze fans”, vertellen Sacha en Davy, bekend van De Romeo’s en ‘Familie’. “Ze zullen alleen te koop zijn bij onze optredens, bijvoorbeeld bij het kerstconcert in Drieslinter op 20 december. De kostprijs is 15 euro per stuk, maar het is dan ook een echt collectors item met onze naam, foto en logo op. Ook willen we de kerstballen graag handtekenen. De kerstballenstunt past perfect in de lancering van onze cd ‘Wij zijn één’ en vooral de single ‘Ik zie een ster’.”

De setting van Winterland, dat Sacha en Davy dit jaar voor het eerst grondig verkenden, inspireert meteen. “Als je hier rondwandelt, voel je meteen de kerstsfeer opborrelen. We gaan er eens over nadenken of we in de toekomst samen met Winterland iets kunnen organiseren.”