Nieuw sportmateriaal voor Don Bosco Boxbergheide

Print
Nieuw sportmateriaal voor Don Bosco Boxbergheide

Foto: Jempi Trippaers

Boxbergheide

Genk - De richting sport aan de Don Bosco-school in Boxbergheide geniet al meer dan een decennium de nodige uitstraling. Zopas deed de Don Bosco-school mee aan de prestigieuze wedstrijd 'Sportmix kleurrijk sporten', en met succes.

"Inderdaad vielen onze deelnemende jongens en meisjes onder de naam 'De Lievertjes' in de prijzen. En de prijs was meer dan de moeite waard", vertelt directeur Marleen Billen. "De prijs was een mix van allerhande sportmaterialen die in de lessen kunnen gebruikt worden. Ballen, kegels, hesjes en vele andere sportmaterialen werden door de gelukkige Don Bosco-leerlingen dankbaar in ontvangst genomen", vertelt Marleen Billen.
Deze competitie was een organisatie van BLOSO en de SVS (Stichting Vlaamse Schoolsport). Alleen al deze organisatoren stonden natuurlijk borg voor een boeiende en sportieve strijd tussen de deelnemende onderwijsinstellingen onderling.
"Uiteraard zal al het buitgemaakte sportmateriaal gretig gebruikt worden om in de toekomst 'sporten op school' naar buiten toe intensief te promoten", besluit Marleen Billen.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio