Seks & Relaties

Vrouwen zijn jaloers op ‘droomfiguur’ van Cameron Diaz

Print
Vrouwen zijn jaloers op ‘droomfiguur’ van Cameron Diaz

De Amerikaanse magazines Men’s en Women’s Health vroegen aan tweeduizend lezers welke ster volgens hen een droomlichaam heeft. Uit hun antwoorden blijkt dat mannen en vrouwen het op dat vlak niet eens zijn.

De ondervraagde dames gaven aan dat ze de looks en het lichaam van de afgetrainde Cameron Diaz (42) het mooist vinden. Mannen daarentegen verkiezen het lichaam (lees: de rondingen) van het 22-jarige model Kate Upton. Over het mooiste mannelijk lichaam zijn de geënquêteerde dames en heren het ook niet eens. Mannen zijn een tikkeltje jaloers op het torso van Hugh ‘Wolverine’ Jackman, terwijl de helft van de vrouwen in de wolken zou zijn met Ryan Gosling.

De rondvraag bracht nog enkele andere voorkeuren aan het licht. Dames zien mannen het liefst met borsthaar. Slechts 28 procent verkies een gladde bast. Zo’n 44 procent van de heren denkt dan weer dat een haarloos bovenlichaam de beste keuze is. Over tattoos zijn mannen en vrouwen het (bijna) eens. Ruim 67 van de vrouwen en 63 procent van de mannen vinden inkttekeningen sexy. De ondervraagden zijn ook akkoord dat een haarstijl iemand al dan niet extra aantrekkelijk kan maken.

Verder polsten de magazines ook nog naar de seksuele verlangens van de lezers. Daaruit blijkt dat zowel mannen als vrouwen hun seksleven graag pittiger maken met rollenspelen. Een trio met twee vrouwen is de ultieme fantasie van de helft van de mannen , terwijl 48 procent van de dames verlangt naar lichte bondage. Kussen met een andere vrouw kan voor 85 procent van de dames niet door de beugel. En ook 78 procent van de mannen beschouwt kussen als bedriegen. Mannen (67%) vinden sexting minder erg dan vrouwen (82%). Een Tinder-account zorgt minder voor relationele problemen. ‘Slechts’ 37 procent van de heren vindt het niet kunnen dat zijn lief een profiel op de site heeft tegenover 48 procent van de vrouwen.

Niet te missen