Celebs

Kate Hudson en Muse-frontman uit elkaar

Print
Kate Hudson en Muse-frontman uit elkaar

Foto: Photonews

Na een relatie van vier jaar zijn de Amerikaanse actrice Kate Hudson en de Britse zanger Matthew Bellamy niet langer een koppel. Dat bevestigde de woordvoerder van Hudson in het Amerikaanse magazine ‘People’.

De breuk tussen Kate Hudson en Matthew Bellamy, frontman bij de Engelse rockband Muse, maakt dus ook een einde aan hun verloving. Volgens de woordvoerder van Hudson zijn de twee al enige tijd uit elkaar, maar zouden ze wel nog steeds goede vrienden en toegewijde ouders zijn.

De twee zijn verloofd sinds april 2011 en verwelkomden in juli van dat jaar hun zoontje Bingham Hawn Bellamy. Dat ze in die drie jaar tijd niet getrouwd zijn, heeft Hudson naar eigen zeggen nooit gestoord. In een interview met het Amerikaanse magazine ‘Women’s Health’ heeft ze immers ooit laten weten dat ‘het huwelijk geen gouden ticket is’. Voordat ze een relatie had met Bellamy was Hudson getrouwd met Chris Robinson, frontman bij de Amerikaanse rockband Black Crowes.

In het Amerikaanse magazine ‘Self’ liet Hudson eerder al verstaan dat het niet alleen rozengeur en maneschijn was in haar relatie. ‘Relaties zijn een uitdaging. Het is datgene in je leven waar je het meeste werk aan hebt. Het is niet altijd gemakkelijk dezelfde waarden te hebben en onvoorwaardelijk graag te zien’, zei ze toen.

 

Niet te missen