Laatste opdracht voor Sporting NeLo in 2014

Print
Laatste opdracht voor Sporting NeLo in 2014

Foto: Spooren S

Neerpelt - Komende zaterdag 13 december trekt Sporting NeLo voor de laatste competitiewedstrijd van 2014 naar Union Beyne.

In een nog niet zover verleden was dit steevast een lastige verplaatsing voor NeLo, maar de kaarten zijn nu enigszins anders geschud. Beyne heeft niet meer de ploeg van weleer en staat na 10 wedstrijden op een voorlopig voorlaatste plaats met 5 punten, het zal dit seizoen dan ook mogen knokken in de play-downs om niet in de problemen te komen.

Voor Sporting NeLo is er na de tiende zege op rij geen vuiltje aan de lucht en het team van coach Bujar trekt dan ook vol vertrouwen naar Beyne om daar de 2 punten te gaan halen en het jaar in schoonheid af te sluiten. De heenwedstrijd werd vlot door NeLo gewonnen met 39-22, en net daar schuilt misschien wel het enige gevaar, onderschatting.

NeLo heeft echter als team een enorme progressie gemaakt en Bujar zal er wel op toezien dat de jongens gemotiveerd en geconcentreerd deze wedstrijd aanvatten, en als we dan nog op de steun van onze trouwe supporters kunnen rekenen, dan komt dit zeker in orde.

Kom onze jongens steunen om de laatste klip van dit jaar goed te omzeilen. Wedstrijd start om 20u15 in sporthal E. Rigo, rue du Heusay 19 te Beyne.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio