Zwarte piet met pensioen in BS Stapsgewijs

Print
Lommel - Al de hele week gebeurde er vreemde dingen op school.

Op maandagochtend lag er paardenmest op de speelplaats en in de klassen lagen er plots vreemde voorwerpen… ( een hoorapparaat, een gebit, een wandelstok,…) Niemand wist van waar dit kwam, maar op het sinterklaasfeest werd alles al vlug duidelijk.
Op donderdag 4 december kregen we hoogbezoek. De Sint kwam met zijn pieten een bezoekje brengen bij ons op school. Alle ouders en grootouders werden ook uitgenodigd en werden getrakteerd op een lekkere tas koffie en een leuke show.
De hoofdpiet was zo oud geworden dat hij steeds maar van alles vergat. Omdat hij geen tanden meer had en ook niet meer zo goed hoorde, wisten onze kinderen al heel vlug vanwaar al die vreemde voorwerpen eerder die week kwamen. Hoogtijd dus om weer een nieuwe hoofdpiet te verkiezen. Gelukkig kreeg de Sint hulp van onze kinderen. Chaospiet, anijspiet en snoeppiet moesten maar eens laten zien wat ze konden. Dansen, zingen, turnen, brieven sorteren en nog veel meer…
Alle kinderen kregen ook een zak vol lekkers en een speeltje mee naar huis, zelfs aan de kindjes die nog niet naar school gaan werd gedacht. Voor elke klas waren er verschillende educatieve cadeautjes voorzien.
Bedankt Sint en pieten voor deze leuke dag!


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio