KVV Lummen organiseert Footfestival U6 op zaterdag 13 december

Print
KVV Lummen organiseert Footfestival U6 op zaterdag 13 december

Foto: Alain Deferm

Lummen - Op zaterdag 13 december ontvangt KVV Lummen 20 U6-jeugdploegen vanuit heel de provincie. We hebben immers de eer om, gesteund door Voetbalfederatie Vlaanderen en de Vlaamse trainersvereniging, het vernieuwe U6-voetbal extra in de verf te mogen zetten door op onze velden een heus ‘footfestival’ te organiseren.

Tussen 10.00 en 16.00 uur zullen 5-jarigen telkens in 2-tegen-2 formatie wedstrijden tegen elkaar spelen. Naast het eigenlijke tornooi zal er in de rand ook een voetbalkermis worden georganiseerd waar de kinderen kennis kunnen maken met tal van balattracties. Voor de mama’s, papa’s, opa’s en oma’s richten we een gezellige kersttent in waar vast en zeker en met plezier het glas zal worden geheven op de eerste tornooi-ervaring van zoon- of dochterlief.

Wie de afgelopen maanden langs onze voetbalvelden passeerde wanneer de kleinste voetballertjes speelden of op maandag en woensdag naar een trainingsveld keek, moet de mooie gele goaltjes zeker hebben opgemerkt. Ze zijn het opvallendste uithangbord van het nieuwe U6 voetbal waar twee spelertjes van de ene ploeg het tegen 2 leeftijdsgenootjes van de andere ploeg opnemen. Door de voetbalstart van de kinderen zo te organiseren, hopen we de jongsten heel veel aan de bal te laten komen. De eerste ervaringen zijn alvast positief.

Bij KVV Lummen zijn intussen meer dan 20 vijfjarigen aangesloten. Wie interesse heeft in voetbal, kan alvast een kijkje komen nemen op zaterdag 13 februari.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio