Winterland neemt extra maatregelen na vrijend koppel in attractie

Print
Winterland neemt extra maatregelen na vrijend koppel in attractie

Foto: Serge Minten

Hasselt -

Op het internet circuleert een filmpje waarop te zien is hoe een koppel de liefde bedrijft in de attractie 5D Cinema op de kerstmarkt Winterland in Hasselt. Het koppel dacht wellicht alleen te zijn in het cinemazaaltje en wist niet dat hun actie ook buiten te volgen was op een videoscherm. ‘Wij zitten zeer verveeld met dit incident’, zegt Winterland-organisator Maurice Schoenmaeckers. ‘De exploitant van de attractie heeft ondertussen maatregelen genomen zodat dit niet meer kan gebeuren.’

Het opmerkelijke filmpje van het vrijende koppel in de attractie 5D Cinema op winterland dook zondagavond op op Facebook en andere sociale media. Het filmpje dat amper tien seconden duurt, werd gisteren door tienduizenden mensen bekeken.

Het jonge stel dacht wellicht dat ze alleen waren in het kleine cinemazaaltje van 5D Cinema. Wat de twee niet wisten, is dat hun liefdesspel ook buiten te volgen was, op een videoscherm aan de ingang van de attractie. Zo’n vijftien omstaanders zagen het koppeltje in volle actie en een aantal van hen filmde het gebeuren.

Bekijk de beelden van het koppeltje.

Lees meer over de extra beveiliging van de attractie vandaag in uw krant.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio