Christmas Rock zet schouders onder ‘Hands out’

Print
Christmas Rock zet schouders onder ‘Hands out’

Foto: Wim Lenaers

Wiemesmeer

Zutendaal - Hands Out vzw is in 2012 gestart vanuit het idee van enkele vrienden om het leed van minderbedeelde kinderen in onze eigen samenleving een beetje te verzachten. Ondertussen ging Hands Out al twee keer met veertig kinderen op vakantie.

In 2014 willen ze iets extra doen: op kerstavond koken de vrijwilligers van Hands Out een kerstmenu voor gezinnen die het moeilijk hebben. Om dit schitterend initiatief te ondersteunen, besloot Johnny Schrijvers uit Zutendaal een rockconcert te organiseren in de nieuwe voetbalkantine van Zutendaal VV. Christmas Rock was geboren.

Johnny Schrijvers: “Om 21u start het spetterend feest met optredens van Bigwood Leonard (blues & rockband), Jaded (Rock/Pop coverband) en Koyle (Rock Partyband). Verwacht u aan stevige rock’n’roll avond vol swingende muziek en ambiance. Om wat geld in het laatje te brengen starten we de avond met een benefietdiner.”

Erwin Dolmans van Hands Out vzw is blij met het initiatief: “We organiseren doorheen het hele jaar zelf activiteiten om onze initiatieven te financieren, denk maar aan onze benefietparty of pasta avond. Daarmee financieren we onze uitstappen met kinderen die het moeilijk hebben. Dit jaar wilden we iets extra doen, op kerstavond koken we voor onze kinderen en hun familie. Het is dan ook een echte opsteker dat de mensen van Christmas Rock ons willen ondersteunen.”

Christmas Rock gaat door op zaterdag 20 december in de kantine van Zutendaal VV. Het benefietdiner start om 17u30. De optredens starten om 21u.

Hoe kan u zich inschrijven voor het benefietdiner of kaarten kopen voor Christmas Rock? Heel eenvoudig: stuur voor 17 december een mail met uw bestelling van het aantal kaarten voor het diner of de party naar johnny.schrijvers@pandora.be, telefonisch op 0494/61.89.03 of door overschrijving op BE69 9730 6951 4678 op naam van Hands Out vzw.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio