Herfstfeest Femma Berkenbos

Print

Berkenbos

Heusden-Zolder - Het is geleden van woensdag 19 november 2014 dat we ons herfstfeest “De wereld draait rond” hadden bij Femma Heusden Berkenbos. Het feest was opgevat als een show, waar de deelnemers in een studio zitten en de show mee volgen. De show bestaat uit actua, informatieve weetjes, bezinning, culinair, ontspanning,

De presentator nodigde af en toe een gastspreker uit aan zijn tafel en hier en daar werd er een filmpje getoond over het thema, aan de hand van het filmpje van de interviews bij de gewone bevolking, gingen we eens luisteren hoe de mensen denken over de actualiteiten die de mensen momenteel bezig houden.
Onder andere de stroomproblematiek, taksen die de hoogte in gaan en ons allen zullen treffen, van welke leeftijd we ook zijn.
De bezinning ging deze keer over stress en drukte. Het is goed om af en toe eens stil te staan met het vluchtige leven dat we soms ondergaan.
Ook hebben we even stil gestaan met de gezondheid van de mensen, de voedingsdriehoek die opeens niet meer zou kloppen…Daarom hebben we 'Sofie Dumont' uitgenodigd en die heeft ons ter woord gestaan.
Daarna hebben we een warme maaltijd gegeten aan zeer mooie gedekte tafels. De blauwe kleur van sierde de tafels op allerlei manieren. Het was heel gezellig.
Na het eten hebben we een moment van ontspanning gehad door de dames van “Comsi comsa” die bij ons hun allerlaatste optreden gebracht hadden. Het was super goed, ieder heeft ervan genoten en we wensen de dames het allerbeste toe.
Na koffie en gebak hadden we nog twee thema’ s die we aan de hand van een filmpje hebben toegelicht.
Wat is er belangrijk na een maaltijd, ja …“bewegen”, de fitness lerares laat ons dit zien hoe iedereen dit het beste aanpakt. Het zijn oefeningen die iedereen aankan, zelfs vanop je stoel.
Als laatste thema ging het over de wintermode. Een mode expert met haar modellen laten op de catwalk zien wat er nieuw is voor de komende winter en feestdagen. Een streling voor het oog.
Op het einde van deze super gezellige avond hebben onze 2 dames weer voor mooie cadeau’ s gezorgd die verloot werden met tombola.
Zo ging iedereen tevreden en wel naar huis.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio