B.O.G.A. organiseert Budo Christmas Seminar in Bocholt

Print
B.O.G.A. organiseert Budo Christmas Seminar in Bocholt

Foto: Goju-Ryu Karate Bocholt

Bocholt - Zaterdag 6 december 2014 organiseerde de Belgische Okinawa Goju Ryu Associatie een internationale seminarie in Bocholt waarbij talrijke deelnemers aanwezig waren van België, Nederland en Duitsland. Het thema van de stage was 'Japanese Spirit & European Talent'. Dit kwam tot zijn recht doordat er door ervaren en deskundige trainers sessies gegeven werden met betrekking tot het Okinawa Goju Ryu Karate en het Goshin Jitsu / Jiu Jitsu.

Shihan Pieter Harms (hoofd van B.O.G.A) sneed de spits af door een korte, maar krachtige opwarming. Vervolgens werden allerhande gevechtstechnieken beoefend met partner. Als tweede kwam Sensei Harry Theuwen (hoofdtrainer Goju Ryu Karate Bocholt) aan de beurt. Tijdens deze sessie kwamen vooral arm- en open handtechnieken aan bod.

Na een klein uurtje recuperatie van deze stevige sessies, was het de beurt aan Sensei Henk Gerrits (hoofdtrainer Jundokan Nijmegen). Sensei Henk bracht variaties en verklaringen rond de praktische toepassingen van verschillende stijlvormen binnen het Goju Ryu Karate.
Last, but not least, rondde Hanshi Hermann Harms de seminar af met bruikbare zelfverdedigingstechnieken die zowel staand als op de grond konden toegepast worden.

Na de deugddoende sessies gingen we allen gezellig nog wat nababbelen in de kantine van Tennis Bocholt, waarbij Dominique en Anita zorgden voor de juiste sfeer binnen onze dagactiviteit. Al bij al kan men spreken van een leerrijke en leuke dag. De organisatoren konden spreken van een geslaagde stage, waarbij er vele nieuwe en oude vriendschappen onderhouden werden.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio