Natuurgidscursus in de steigers!

Print
Natuurgidscursus in de steigers!

Foto: Sandra Bamps

Bokrijk

Genk - Binnenkort behalen weer heel wat natuurliefhebbers het diploma ‘Natuurgids’. Droom jij er ook van om je enthousiasme voor de natuur met anderen te delen? Grijp dan nu je kans! De Limburgse Natuurgidsen starten in samenwerking met Centrum voor Natuur- en Milieueducatie op 7 februari 2015 een natuurgidscursus in Bokrijk.

De cursus dompelt je onder in de wereld van natuur en milieu; ecologie, landschappen, zoogdieren en nog zoveel meer. Naast inhoudelijke kennis, leer je hoe je die kennis kan overbrengen naar groepen. Er zijn een 30-tal activiteiten voorzien, gespreid over een jaar. Naast de theorielessen, ga je geregeld op pad in de natuur onder begeleiding van een deskundige natuurgids.
Als je een wandeling gidst en een terreinstudie met succes afrondt, krijg je het diploma ‘Natuurgids’. Na deze cursus kan je een natuurwandeling gidsen voor een doorsneepubliek of je kan kiezen voor een andere uitdaging in de wereld van de natuur-en milieueducatie.

De cursus gaat door in het Provinciaal Natuurcentrum, Craenevenne 86, Bokrijk (Genk) elke zaterdagvoormiddag van 9 tot 12.15 u.
Voor meer informatie kan je terecht bij cursusverantwoordelijke Staf Grouwels: staf.grouwels@telenet.be 0478/23.08.31.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €220. Ben je jonger dan 25, dan betaal je slechts €180. Als je ooit eerder een cursus natuurgids volgde, is het slechts €100.
Inschrijven kan via de website: www.c-v-n.be of contacteer CVN, Sandra Bamps: sandra.bamps@c-v-n.be 03/205.17.57.

 


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio