‘Wachten op aansluiting Telenet tot na nieuwjaar’

Print
‘Wachten op aansluiting Telenet tot na nieuwjaar’

Foto: Tom Palmaers

Riemst -

Joachim Grouwels en Melissa Pirsoul hebben plannen: ze willen gaan samenwonen. Dus bouwden ze een huisje, op een kersverse verkaveling in Membruggen (Riemst). Toen ze daar klaar mee waren, deden ze bij Telenet een aanvraag om hun huisje van een aansluiting te voorzien.

Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan.

“Onze aanvraag kon niet in behandeling worden genomen, omdat ‘de Koning Filipstraat in Membruggen niet op Google staat’. Moet er nog zand zijn”, vloekt vader Roger Grouwels. Nadat Roger daarover zijn gedacht had kenbaar gemaakt, ging Telenet dan toch op zoek naar een betere kaart. “En zie, toen kon de aansluiting plots wel. Maar niet vóor 8 januari.” Joachim en Melissa wilden zo lang niet zonder televisie, internet en telefoon zitten. Dus vroegen ze of wij Telenet even wilden bellen.”

Opgelost

Roger Grouwels belde ons op 24 november. Diezelfde dag gaven wij zijn klacht aan Telenet door. Omdat hij zichzelf niet kon inhouden, belde Roger diezelfde dag ook zélf nog naar Telenet. Op 1 december stuurde Telenet ons het volgende nieuws: “Alles zou ondertussen in orde moeten zijn voor mijnheer Grouwels: de kabelaansluiting op het nieuwe adres is uitgevoerd op 24/11/2014 en de overige producten worden geïnstalleerd op 4 december.”

Waarom het plots zo snel kon gaan? Geen antwoord. “Blijven aandringen”, is het advies van Roger. En Voor U Opgelost bellen. Dat kan ook helpen.”