Celebs

'Deze topmodellen delen de lakens met elkaar'

Print
'Deze topmodellen delen de lakens met elkaar'

Foto: Photonews

De Duitse modeontwerper Karl Lagerfeld heeft in een interview met de Oostenrijkse krant ‘Kurier’ verteld dat de topmodellen Cara Delevingne en Kendall Jenner een koppel zijn. Dat laat de nieuwssite 'Yahoo Stars Deutschland' weten.

Cara Delevingne en Kendall Jenner sloten samen de modeshow van Chanel in Salzburg af, waar ze hand in hand en gehuld in bruidsjurken de catwalk opgingen.

Na afloop van de show werd aan Lagerfeld gevraagd wat hij vond van Jenner. Hij antwoordde dat hij haar figuur veel beter vindt dan dat van haar halfzus Kim Kardashian, maar voegde daar verrassend aan toe dat ‘Kendall nu bovendien samen is met Cara’. Daarmee bevestigt de creatief directeur van Chanel de geruchten die al enige tijd de ronde deden.

De afgelopen weken werden Delevingne en Jenner al verschillende keren samen gespot. Zo gingen ze samen naar Disneyland, waren ze aanwezig op de British Fashion Awards en woonden ze een Halloweenfeestje bij.

Van Delevingne is geweten dat ze ook op vrouwen valt. Zo had ze vorige zomer een korte relatie met de Amerikaanse actrice Michelle Rodriguez. Dat ook Jenner op vrouwen valt is nieuw.

 

Niet te missen