Leerlingen accordeon geven gastconcert in Beukenveld

Print

Foto: André Caubergs

Paal

Beringen - Als extra Sinterklaasgeschenk kregen de bewoners van Beukenveld een gastoptreden van de leerlingen accordeon van de Muziekacademie.

Als opwarmer speelde iedereen een keuzelied, waaronder enkele accordeon klassiekers. Natuurlijk mochten Sinterklaas-liedjes niet ontbreken en die werden dan ook massaal meegezongen.
Als afsluiter werden er een aantal liedjes samen gespeeld. Rosetta, Anita, Panagiotis, Katia, Lien Valerie en Alex zorgden voor een mooie afsluiter. De bewoners van Beukenveld genoten duidelijk van de muziek.

Als aandenken aan hun optreden kregen de muzikanten een pin met het logo van Beukenveld, de kleurrijke beukenboom die symbool staat voor vriendschap, Alex Vanroosbroeck (voorzitter van de vriendenkring van ’t Klavertje) mocht als laatste langskomen bij de Prinses van De Beukenblaadjes Chris voor een medaille met het logo van Beukenveld.

De Beukenblaadjes (bewoners Beukenveld) zijn trots op hun logo. Ze hebben het zelf ontworpen met veel liefde en passie. Ieder blaadje van de beukenboom staat immers voor een bewoner van woonvorm Beukenveld.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio