Eric en Bieke winnen 'Dansdate'

Print
Eric en Bieke winnen 'Dansdate'

Foto: VTM

Erik Goossens en Bieke Ilegems hebben het VTM-programma 'Dansdate' gewonnen. Ze haalden het vrijdagavond in de finale van de torenhoge favorieten Kevin Janssens en Josje Huisman.

Bieke en Erik toonden het beste van zichzelf met een sensuele rumba en met hun persoonlijke favoriete dans: de afro choreo, die de doorbraak betekende voor het sympathieke koppel in deze wedstrijd. Naast de titel winnen Bieke en Erik ook een romantisch etentje van Sofie Dumont. De chef van ‘De Keuken van Sofie’ wil het winnend koppel verwennen met een heerlijk diner dat ze hoogstpersoonlijk bij hen thuis komt klaarmaken.

Op vrijdag 31 oktober startten Bieke en Erik samen met vijf andere bekende koppels vol goede moed aan dit dansavontuur voor het oog van heel Vlaanderen. Sean & Allison, Veerle & Alain, Willem-Frederik & Freya en Laurens & Roos verlieten al eerder het programma. Net als de andere deelnemende koppels toonden de winnaars zich van een heel andere kant tijdens de liveshows, de trainingen en daarbuiten. Maar uiteraard kan er maar één de winnaar zijn. Bieke en Erik boekten week na week een mooie vooruitgang, met de uiteindelijke overwinning als kers op de taart.