Internationaal pouletornooi weer een succes

Print
Bocholt - Vorig weekend was Bocholt de uitvalbasis voor een zaterdag vol badmintonplezier. Een 160-tal badmintonners van alle niveaus (D, C2, C1, B2 en B1) en alle windstreken hebben prachtprestaties geleverd in Bocholt.

Na enkele succesvolle edities, organiseerde badmintonclub Bobad dit jaar opnieuw het internationaal pouletornooi.  Het was voor alle spelers een zeer druk bezette dag. Zo speelde iedere aanwezig speler gemiddeld 4 à 5 wedstrijden. Sommige spelers wisten er zelfs een marathon van te maken met 11 wedstrijden op een dag. Topsport kan je wel stellen.

Ook Bobad zelf is weer met tal van spelers in de prijzen gevallen. Zo wisten Raf Geunis en Eric Verspagen te verrassen met hun eerste tornooideelname in de HDC2 met de 1ste plaats. Werden Davy Delarbre en Tanya Timmermans kampioen van de GDD en was de 2de plaats in deze reeks weggelegd voor Sander Vermeulen en Lore Beckers. Wist Tanya Timmermans ook de finale te winnen in de DDC2 samen met Lotte Steensels. Kon Ingrid Van Zuijlen de eerste plaats te behalen in de DDC1 samen met haar toegewezen partner Silke Thys en behaalden Matthijs en Thomas Gielen verdienstelijk de 2de plaats in de HDB2.

Bobad wil alle spelers, supporters en de vele vrijwilligers, die er nodig waren om van dit tornooi een schitterende dag van te maken, bedanken.

Externe links

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio